Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Sofia Wistam bekräftar uppbrottet: "Det är dags för en annan"

12 aug, 2024, 17:00
Sofia Wistam
TT
Sofia Wistam har brutit upp – nu berättar hon allt om beslutet.
Annons

Sofia Wistam och maken Magnus har genomgått en stor livsförändring. Efter 20 år tillsammans i villan på Lidingö har de beslutat sig för att gå vidare.

Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya livBrand logo
Efter flytten: Så blir Madeleines, Chris & barnens nya liv

Sofia Wistam och maken Magnus har gått vidare

Sofia och Magnus har nämligen sålt huset och köpt en lägenhet på Östermalm.

– Vi har marinerat det här ett tag och folk frågar mig om det inte känns sorgligt. Men nej, vi var så klara där och nu är nästan alla ungar utflugna. Nu är det dags för en annan barnfamilj att flytta in. Men lägenheten vi har köpt ska renoveras så just nu är vi hemlösa, säger Sofia till Aftonbladet.

Det är mycket jobb med en flytt, som vi alla känner till. Speciellt när man har bott i huset i två decennier.

– Men nu när vi har magasinerat allt känner man sig väldigt fri. Det har varit så skönt att rensa också och döstädningen var helt crazy. Vi har slängt så mycket möbler, kläder och andra saker. Jag har till och med gjort mig av med massa fotoalbum. Man behöver ju bara några bilder från varje resa så jag har ryckt ut två-tre bilder och slängt resten, säger Sofia.

Sofia Wistam: "Nu börjar ett nytt kapitel"

Sofia och Magnus träffades i en skidlift i Verbier. Hon blev blixtkär, men Magnus höll tillbaka i början. Det krävdes lite kamp från Sofias sida för att få drömprinsen på kroken.

– Magnus är världens bästa och jag är glad så länge han vill ha mig. Jag tycker fortfarande han är ett riktigt kap. Nu när ungarna flyttar ut och vi flyttar in till stan så börjar ett nytt kapitel i vårt liv. Jag tror det kan bli skitkul, säger Sofia.

Annons