Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Drottning Elizabeth trotsade snön för filmpremiär i London

01 dec, 2010, 10:05
Agneta Nisbeth
Annons

Stor galapremiär på nya filmen The Chronicles of Narnia var det under tisdagskvällen i London, hedersgäster var ingen mindre än drottning Elizabeth och prins Philip.

Annons

Trots iskyla och snöoväder kom den brittiska drottningen till premiären av familjefilmen The Chronicles of Narnia; the Voyage of the Dawn Treader i London.

Drottning Elizabeth som kom åkande till biografen i sin eleganta Bentley var klädd i en hellång blå klänning som glittrade vackert i skenet från fotoblixtarna.

Hälsa på skådespelarna

Även prins Philip fanns vid drottningens sida och efter filmen fick skådespelarna chansen att skaka hand med Elizabeth. På bilden ser vi drottningen hälsa på de unga stjärnorna Laura Brent, William Moseley and Anna Popplewell samt den något mer rutinerade Liam Neeson.

Drottningen, fick som alla andra biobesökare, också ett par 3d-glasögon för att kunna se filmen med den nya tekniken. Men om hon och maken prins Philip använde sig av dem vet vi dock inte.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Dyrbara presenter och hästtävlingar för drottning Elizabeth i Oman››

Drottning Elizabeth besöker Abu Dhabi››

Prins Philip minskar sina kungliga åtaganden när han fyller 90 år››

Annons