Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Mathilde och Philippe åt våfflor i Central Park

26 jun, 2011, 08:32
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Mathilde och kronprins Philippe har varit på besök i USA. Under en väl övervakad promenad i Central Park i New York smakade de också på en belgisk våffla.

Det blev naturligtvis en läcker våffla när det belgiska kronprinsparet gästade New York häromdagen. Kronprinsessan Mathilde, för dagen klädd i matchande kjol och blus, stannade till vid ett litet belgiskt våffel-stånd i Central Park där de också fotograferades – ni ser bilden här nedan.

Annons

Med premiärministern

Kronprinsparet vandrade runt i New Yorks berömda park tillsammans med den belgiske premiärministern H.E Steven Vanackere och – som sig bör – ett stort säkerhetsuppbåd.

Pratar affärer

Kronprins Philippe och hans maka kronprinsessan Mathilde är i USA för att prata affärer. Philippe leder en grupp på 350 politiker och affärsmän som nu hoppas på nya affärsförbindelser länderna emellan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Fler bilder från USA-besöket på Johannas Kungliga modeblogg här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Kronprinsessan Mathildes syster gifte sig i helgen››

Kronprinsessan Mathilde tog med sig drottning Fabiola på konsert››

Kronprinsessan Mathilde startade WHO-vecka i Bryssel››

Rysk resa för Mathilde och Philippe››

Annons