Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

William och Kate väntar med barn

30 jan, 2012, 13:05
Agneta Nisbeth
Annons

Det blir ingen baby i år för prins William och hans Kate. De har mycket inbokat under året och har ingen brådska att skaffa barn.

Annons

Åtminstone inte enligt en person som står dem båda nära och har hört dem resonera om saken. Mot slutet av året är det dags att ta saken under förnyad prövning och känns det rätt då så kan det bli en liten prins eller prinsessa under år 2013.

Ingen brådska

Varken William eller Kate tycker att de har någon brådska med att bli föräldrar. Hon har nyss fyllt 30 och han blir 30 i juni. Och båda har en hel del saker inbokade i år.

William åker till Falklandsöarna på sex veckor nästa månad och då ska Kate representera på egen hand. Sedan väntar alla festligheter kring drottning Elizabeths 60-årsjubileum och på det blir det OS i London. Kate har ju också valt ut ett antal välgörenhetsorganisationer och kulturinstitutioner som hon ska vara fadder för.

Annons

Rundresa i samväldet

Kate är fast besluten att inte bara vara fadder till namnet utan vill känna alla från grunden. Hon kommer att resa runt och bekanta sig med dem och med folk som arbetar för dem, vilket kommer att ta mycket tid. I höst är det dags för en rejäl rundresa i samväldet. Då reser både William och Kate till Singapore, Malaysia, Solomonöarna och Tuvalu, som ett av inslagen i drottningens jubileum.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Eva Åström

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Kate och William på lyxsemester – med svärföräldrarna››

Catherines brudklänning tippas vinna designtävling››

William gav Kate en hundvalp i present››

Annons