Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kronprinsessans svala sommarklänning – nu finns den på rea

04 jul, 2019, 16:00
AvJohanna Lejon
Victoria i klänning från Dagmar
Kronprinsessan Victorias nya favoritklänning tycks komma från svenska House of Dagmar. Nu finns klänningen på rea!
Annons

Den 6-8 maj i år besökte ronprinsessparet, Victoria och Daniel, tillsammans med statsrådet Ann Linde, Vietnam. Besöket inleddes i Hanoi den 6-7 maj och avslutades i Ho Chi Minh City den 8 maj. Syftet med besöket var att uppmärksamma 50 år av diplomatiska relationer mellan Sverige och Vietnam, främja svenskt näringsliv genom att närvara vid Sweden–Vietnam Business Summit samt lyfta FN:s hållbarhetsmål inom Agenda 2030.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vid ankomsten till Hanoi fick kronprinsessparet och statsrådet Ann Linde en guidad visning av Hotel Metropoles historiska delar. Hotel Metropole är ett anrikt hotell som under Vietnamkriget inhyste korrespondenter och ambassader.

Efter visningen av hotellet träffade kronprinsessparet och statsrådet framstående vietnamesiska kvinnor över en lunch där de samtalade om kvinnors situation i dagens Vietnam.

Victoria i Vietnam
Victoria i Vietnam – iförd klänning från Dagmar och klackar från Rizzo.

Victorias mönstrade klänning – från Dagmar

Under den guidade visningen och vid lunchen bar kronprinsessan Victoria en helt ny klänning. Skir och mönstrad, vacker och elegant. Perfekt för Vietnams varma väder. Det visade sig att klänningen kom från det svenska märket House of Dagmar. Hon matchade den med ett par pumps från Rizzo.

Annons

Klänningen tycks ha seglat upp och blivit en ny favorit i kronprinsessans garderob. När hon, maken Daniel och prins Oscar besökte Skåne häromveckan bar hon återigen klänningen. Men denna gång på ett nytt sätt! Istället för att bära den med höga klackar stylade hon den med ett par låga sneakers. Så rätt!

Klänningen går under namnet Amelia och beskrivs såhär: ”Blommigt mönstrad klänning i en avslappnad passform. Elegant v-ringning och dold knäppning framtill. Insnitt runt midjan och assymetrisk nederkant som skapar en fin silhuett. Halvlånga ärmar med resår i ärmslut”.

Nu finns den dessutom på rea. Till halva priset.

Klänning från Dagmar

Klänning från Dagmar. ANNONS Läs mer och köp här. 

Skorna är, också de, på rea.

Pumps från Rizzo

Pumps från Rizzo. ANNONS Läs mer och köp här. 

Foto: TT

Annons