Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Victoria väljer mönstrad blus från H&M – köp den här

09 okt, 2019, 11:00
AvJohanna Lejon
Victoria
Kronprinsessan Victoria väljer att bära en ny blus från H&M. Vi vet mer om varför hon har den på sig.
Annons

Måndagen den 7 oktober fattade kungen ett beslut om vilka av kungafamiljen medlemmar som ska tillhöra kungahuset. Syftet med beslutet är att tydliggöra statschefens uppdrag som företrädare för Sverige och avgränsa den krets av medlemmar i kungafamiljen som ska förväntas ha offentliga åtaganden på kungens uppdrag.

Det är kungen och kronprinsessan Victoria som, tillsammans med drottningen och prins Daniel, är Sveriges främsta representanter inom landet och gentemot andra stater. När prinsessan Estelle nått vuxen ålder väntas även hon företräda landet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Måndagens beslut innebär i korthet att Alexander, Gabriel, Leonore, Nicolas och Adrienne inte längre ska tillhöra kungahuset och inte längre ha ställning som kungliga högheter. De behåller dock sina titlar som prins/prinsessa respektive hertig/hertiginna.

Victorias möte på slottet – med Ann Linde

Under tisdagen hade kronprinsessan sitt första uppdrag efter kungens beslut. Kungaparet och kronprinsessan höll företräde för utrikesminister Ann Linde. Mötet hölls på Kungliga slottet i Stockholm tillsammans med representanter från Utrikesdepartementet och kungliga hovstaterna för att diskutera framtida statsbesök.

Annons

Att Victoria väljer att bära H&M vid just detta tillfälle är förstås långt ifrån en slump. Hon väljer svensk design, budgetdesign, för att visa sitt engagemang för Sverige och våra svenska varumärken.

Klicka hem Victorias snygga blus från H&M

Blus

Sugen på blusen? Du finner den nedan!

Annons

Blus från Richard Allan. ANNONS Läs mer och köp här. 

Kjol

Mönstret på blusen finns även i flera andra plagg.

Kjol från H&M. ANNONS Läs mer och köp här. 

Annons
Klänning från HM

Klänning från H&M. ANNONS Läs mer och köp här. 

Klänning från H&M. ANNONS Läs mer och köp här. 

Foto: TT, Kungliga Hovstaterna

Annons