Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

11 gånger kronprinsessan Victoria inspirerat oss att bära H&M!

10 nov, 2017, 11:51
AvAmanda Lundin
Vi har sett kronprinsessan Victoria i olika stilar genom åren, så som i mönster, spets och siden. På senare tid har hon inspirerat oss i hennes val av designer när hon allt oftare väljer att bära kläder från budgetkedjan H&M.
Annons

Som en sann miljövän och nära vän till H&M:s VD Karl-Johan Persson, har valet på kläder alltmer hamnat på budgetkedjans kollektioner som är skapta av hållbara material. Hon inspirerar oss om och om igen, men vad betyder det för H&M att kronprinsessan allt oftare bär upp deras kläder? Vi har pratat med tidningen Elles modeexpert Johanna Lejon.

– Att kronprinsessan väljer att bära H&M så ofta betyder givetvis supermycket för varumärket. Kronprinsessan har, de senaste 10 åren, blivit en riktig kunglig stilikon – både i Sverige och utomlands – och att hon väljer H&M:s design är såklart en fjäder i hatten för företaget.

Läs mer: Bildextra! Victoria firar 10 år med Tina Törnqvist

Hon fortsätter:

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Att välja H&M, som dessutom är en budgetkedja, gör ju också att kronprinsessan visar att hon har en bredd, rent prismässigt, i sin kungliga garderob. Det stärker i sin tur hennes eget varumärke, som modern kronprinsessa i en modern tid.

Se Victorias underbara H&M-outfits i bildspelet nedan!

Läs mer: Kronprinsessan Victorias vårfina blus – en favorit i repris!

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons