Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

12 bilder från Sofias första sommar med Alexander

17 aug, 2016, 10:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Sofia och Carl Philip njuter av första sommaren med Alexander. Vi har samlat de gulligaste bilderna på landets yngste prins.
Annons

Alla förstagångsföräldrar vet hur speciellt det är. Första barnet, den stora lyckan. För prins Carl Philip och prinsessan Sofia har den första sommaren med Alexander handlat om att lära känna den lille och komma in i de nya rutinerna med en liten bebis. De är relativt nyinflyttade i Sjöflygeln intill Drottningholm på Lovön och i början av sommaren kunde man se dem dra barnvagn i slottsparken. I juli reste de till Öland och sommarslottet Solliden för att umgås med hela kungafamiljen och de fick välbehövlig avlastning av farmor Silvia som längtat länge efter att få ha hela dessertbordet av barnbarn samlade hos sig.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sofia och Carl Philip har också hunnit visa Alexander Båstad, staden de träffades i, och gett honom ett första smakprov på livet vid racingbanan. Se fler bilder från Alexanders första sommar i bildspelet nedan.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures/IBL/Kungahuset.se

Annons