Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

4 kungliga kompisar till prins Oscar

14 mar, 2016, 06:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Kungligheter umgås i generationer, därför är det också ganska enkelt att förutse vilka som kommer att bli prins Oscar framtida lekkamrater.
Annons
charlene ste

De senaste åren har varit lite av en babyboom i den kungliga världen. Så nu när prins Oscar växer upp med föräldrar som ofta träffar sina europeiska kollegor finns det många att leka med. Furstefamiljen av Monaco har ju till exempel inte bara en utan två kungliga småttingar, Jacques och Gabriella, 1.

Dessutom älskar tvillingarna nya människor. Det har föräldrarna Charlene och Albert berättat i intervjuer. Speciellt Jacques!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
charlotte se

Snöprinsessan Charlotte är dotter till Kate och William och bara 10 månader äldre än prins Oscar. En utmärkt kompiskandidat med andra ord. Allt tyder dessutom på att Oscar kommer att få lära sig engelska tidigt, precis som storasyster Estelle. Kanske är det han och Charlotte som vi kommer att få se på de kungliga skidsemestrarna i framtiden.

Annons
nicolas ste

Kusin vitamin. Mellan Oscar och Nicolas skiljer det bara åtta månader. Och har de hälften så roligt som storasystrarna Estelle och Leonore så kommer inte Victoria och Madeleine få en lugn stund! I Skavlan avslöjade dock pappa Chris att Nicolas är en “gentle soul”, en försiktig själ, så kanske blir det istället några lugna tag i sandlådan – prinsarna emellan.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons