Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

5 enkla steg till att bli kungligt karismatisk

04 dec, 2015, 08:24
author
Annons
Victoria-7

Det går att bestämma sig för att bli karismatisk. Karismatiska människor är den typ av personer alla vill vara omkring och alla i hemlighet vill vara.

Här är 5 saker du kan göra för att öka på karisman:

1. Lyssna mer än du pratar. Ställ frågor. Håll ögonkontakt. Le. Nicka. Svara, inte verbalt men visa att du är med. Tala bara när du har något viktigt att säga. Och definiera graden av viktigt på ett sätt som är betydelsefullt för den andra personen. Inte dig själv.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Prins-Philip

2. Väljer inte vad du ska lyssna på. Karismatiska personer lyssnar på vad alla har att säga. Oavsett social klass, ålder eller coolhetsfaktor. Alla männsikor har en story.

Mary-9

3. Sätt undan sina grejer. Kolla inte på din telefon, din klocka eller ut genom fönstret, inte för en sekund, när du pratar med någon. Du kan aldrig koppla samman med någon annan om du är upptagen med att vara uppkopplad. Ge hela din uppmärksamhet. Det är en gåva få människor ger. Det kommer få personer att komma ihåg dig.

Annons
prins-Harry

 

4. Ge alltid innan du får. Tänk inte på vad du kan få. Tänk på vad du kan ge, det är det enda sättet att etablera en äkta relation till människor.

Camilla

 

Annons

5. Bete dig inte självupptaget. De enda som imponeras av din självupptagna, pretentiösa attityd är andra självupptagna människor. Resten blir irriterade, avskräckta och obekväma. Och hatar när du stiger in i ett rum.

Maxima-4
Annons