Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

5 roliga detaljer från de nya bilderna på Gabriel och Alexander

26 feb, 2018, 15:44
author Margareta
Margareta
Ett gäng härliga bilder togs under helgen på Carl Philip och Sofia med barnen. Vi har kikat närmare på dem!
Annons

Vi har redan visat de nya bilderna på prinsfamiljen Carl Philip och Sofia med sönerna Alexander och Gabriel i skidspåret, du kan se bilderna här! Men det är många små detaljer som är svåra att missa. Tänkte ni på dessa detaljer?

Läs mer: Se bilderna! Moderna pappan Carl Philip – så tar han hand om barnen

  • Prinsarna har olika färg på ögonen! Prins Gabriel har ärvt mammas blå ögonfärg medan Alexander har mörkt bruna precis som pappa Carl Philip.
  • Prins Carl Philip har placerat lilla Gabriel något fel i selen. Armarna ska egentligen placeras under de övre remmarna, så att barnet inte kan åka upp i selen. Men kanske trivs den lilla prinsen bäst såhär, när han dessutom har så stor overall på sig!
  • Bärselen är samma som paret använde till prins Alexander. Bra att Sofia och Carl Philip återanvänder! Vilken sele det är kan du läsa om här!
  • Prins Alexander verkar vara otroligt nyfiken. Där i skidspåret ville han pulsa runt i snön, han ville ta på mamma Sofias ögonlock och framför allt blev han väldigt intresserad av Dalahästen som Sofia fick runt halsen vid målgången.

Läs mer: Chris avslöjar: “Så är det att vara gift med Madeleine”

  • Det ser ut som om prins Gabriel fått mamma Sofias näsa om man kikar på hovets bebisbild på Sofia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto Patrik C Österberg/Mediabild, Kungahuset.se

Annons

Hjälp oss att bli bättre! Tyck till om Svenskdam.se – klicka här, det tar bara någon minut!  

Annons