Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

7 saker att ge bort på Mors dag – och alla andra dagar om året!

24 maj, 2018, 13:00
AvAmanda Lundin
På söndag firar vi våra mammor på Mors dag. Ge en gåva till din mamma, eller någon annan härlig kvinna i din närhet – här är 7 perfekta presenter!
Annons

Nu på söndag den 27 maj hyllar vi våra underbara mödrar! Hur firandet ser ut för kungafamiljen vet vi inte men vi kan ana att det inte blir något större. Detta eftersom prinsessan Madeleine närvarar på Childhood-dagen på Gröna Lund samt att kronprinsessparet och kungaparet deltar vid kronprins Frederiks 50-årsfirande.

Vem vet, kanske firas iallafall prinsessan Sofia av barnen, prins Alexander och prins Gabriel samt maken prins Carl Philip.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men även vi på Svensk Damtidning kommer att fira våra mammor. Och vad passar inte bättre än att ge bort en liten gåva? Eller varför inte till någon annan som du vill visa extra uppskattning?

Vi har samlat 7 presenter som är perfekt att ge bort på Mors dag men även alla andra dagar om året!

Sköna resårskor som anpassar sig efter fötterna 

Dessa skor är perfekt nu till sommaren när man kanske som mest är ute och promenerar. De luftiga och smidiga skorna har en mjuk sula i memory foam och anpassar sig snabbt efter fötterna. En riktig bästsäljare och en fröjd för fossingarna! Läs mer och köp här.

Annons
Resårskorna finns i blått och rosa.
Resårskorna finns i blått och rosa.

Ett vackert guldarmband med venustecken

Varför inte ge bort detta stilrena armband till mamma eller någon annan härlig kvinna i din närhet? Armbandet är guldpläterat och prytt med ett venustecken. Läs mer och köp här.

Armband med kvinnotecknet.
Armband med kvinnotecknet.

En härlig och mysig ullpläd i snyggt “Brick”-mönster

Nu när vi äntligen kan sitta ute och mysa om kvällarna kommer denna underbart sköna ullfilt till användning. Det snygga “Brick”-mönstret pryder plädarna och på sidorna finns det snygga fransar. Läs mer och köp här.

Annons
Pläden finn i två färger, grått och rosa.
Pläden finn i två färger, grått och rosa.

Stilrena örhängen med vackra glasstenar

Glimmande örhängen från svenska märket Made A Part är perfekt att ge bort om du vill ge något litet extra. Metallörhängena är i rosé med färgade glasstenar och passar till vilket tillfälle som helst. Sätt gnistor på vardagen med dessa fina! Läs mer och köp här.

Örhängen från Made A Part.

Lyxig morgonrock från Ceannis

Mjuk, fluffig morgonrock i vacker ljusrosa färg gjort av microfleece. Perfekt gåva till någon du tycker mycket om och vill visa uppskattning till. Läs mer och köp här.

Annons
Morgonrock i rosa.

Långt halsband med aventurine 

Skäm bort din mamma med ett supervackert halsband med lång kedja pläderat med guld. Halsbandet pryds av en oregelbundet format aventurinesten och har ett geometriskt mönster som ger stenen ett speciellt lyster. Läs mer och köp här.

Långt halsband från Syster P.

Amulett i champangedoft som passar i hemmets alla rum

Varför inte ge bort en frisk och härlig doft från svenska märket Dofta? Den vackra amuletten ger en härligt fräsch doft av champagne och är tänkt som ett litet smycke som ligger framme. Inuti amuletten ligger en aromsten som man häller på doften av champagne när man tycker att den minskar. Läs mer och köp här.

Annons

Läs mer: 31 fina ögonblick med Victoria och Estelle

Foto: Stella Pictures

Annons