Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

9 bilder från Estelles härliga sommarlov med mamma och Oscar

18 aug, 2016, 11:07
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
I dag börjar det nya läsåret för många barn och ungdomar. Vi blickar tillbaka på Estelles långa, härliga sommarlov med familjen.
Annons
Estelle-Ste1

Den här veckan börjar höstterminen för de flesta barn och ungdomar i landet. För prinsessan Estelle innebär det en ny termin på förskolan Äventyret i Djursholm. När hon kommer tillbaka från sommarlovet kan hon berätta om den långa semestern på Öland där hon tillbringat mycket tid med lillebror Oscar, London-kusinerna Leonore och Nicolas och baby Alexander.

Men det har också funnits tid för kronprinsessfamiljen att åka upp till Daniels hemtrakter och Olle och Ewa Westlings stuga i Acktjära. Där har Estelle fått leka med storkusinerna Hedvig och Vera Westling och det är ju en riktig höjdare när man är fyra år och har benen fulla av spring.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

I bildspelet nedan har vi samlat de härligaste bilderna från Estelles sommarlov!

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons