Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Alexandra har fått ett mer färgrikt liv...

09 nov, 2012, 08:03
author
Annons

Grevinnan Alexandra sprider värme med sitt engagemang. Och även till det yttre visar grevinnan på en ovanlig “hösthetta”.

Annons

Prins Joachims exhustru grevinnan Alexandra gillar att variera sig till det yttre. I november har hon skiftat hårfärg i kapp med höstlöven. Nya bilder visar att hon har piffat upp sig med en passionerad “look”.

Brinner för välgörenhet

Grevinnan Alexandra arbetar med välgörenhet. Hon är beskyddare för en rad organisationer och stiftelser, bland annat stöttar hon synskadades Riksförbund i Danmark.  Häromdagen gick hon på en konsert med namnet “Ett ljus i mörkret”, där en kör sjöng vackert.

Alexandra har i en färsk intervju berättat att hon måddemycket dåligt efter skilsmässan från prins Joachim. Hon fick oerhört ont i ryggen, en smärta som visade sig vara diskbråck. Numera tränar hon regelbundet för att stärka upp ryggen.

Annons

Bonuspappa

Livet blev bara bra för grevinnan av Fredriksborg. Hon är omgift med sin Martin Jörgensen och båda sönerna, prins Nikolai och prins Felix, bor nästan heltid hos mamma och bonuspappa. Tillvaron blev färgrik för Alexandra.

Värme och glöd

Även om livet som prinsessa på ett gods på landsbygden inte passade henne, sprider hon nu värme och glöd hos familjen i Köpenhamn och bland alla de hon stöttar via sina organisationer som hon är beskyddarinna för.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Läs även:

 

 

Annons