Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Alla blickar bär mot Sofia

14 jul, 2015, 21:42
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Annons
sofia stella

Om Victoria är dagens födelsedagsbarn så är Sofia utan tvekan dagens prinsessa. Det stod klart när den nyblivna kungligheten kom gående längs Borgholms idrottsplats. Vilken pondus! 

I en vacker svart/vit klänning och ett par skyhöga klackar gjorde hon entré – prinsessan Sofia. För första gången som kunglig i ett officiellt sammanhang. Och att beskriva hennes ankomst som något annat än storslagen vore en underdrift. Alla – precis alla – tittade på Sofia som lugnt och sansat skred över idrottsplanen. Ja, det verkade som om hon inte gjort annat! Det kungliga entouraget, med säkerhetsvakter och hovanställda, brukar annars skynda på de kungliga. Men Sofia tog det lugnt. Det märks att hon njuter av vara tillbaka i Sverige och att hon och Carl Philip nu är ett team – på riktigt!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Visserligen var Sofia med på Victoriadagen redan förra året – då som prins Carl Philips fästmö. Men att göra kungafamiljen sällskap som prinsessa av Sverige är något helt annat. Nu väntar ett nytt liv, nya kungliga åtaganden och kanske kommer även Carl Philip och Sofia att bygga hus på Sollidens ägor likt Victoria och Daniel. Vem vet!

sofia jacka stella

Det var även roligt att se att Sofia hade lånat med sig sin svägerskas Moncler-jacka till idrottsplatsen. Minns ni hur den såg ut på Madeleine?

Läs mer om prinsessornas outfits på Kungliga Modebloggen>>

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

Annons