Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Allt om Carl Philips och Sofias barnfria helg

06 mar, 2017, 13:27
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Mysigt!
Annons
carl philip sofia ibl
Carl Philip och Sofia Hellqvist tävlade mot varandra i Stafettvasan år 2013.

Under de där hektiska småbarnsåren, när man flyttar fokus från sin partner till den där lille som behöver så mycket vård och omsorg, blir stunderna på tu man hand extra viktiga. Det vet Carl Philip och Sofia. I helgen tog prinsparet en tur upp till Dalarna för att följa Vasaloppet på nära håll. Tidigare har de själva deltagit i Stafettvasan men den här gången valde de att stå bredvid och heja på medan lillprins Alexander befann sig på annat håll.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Man blir väldigt inspirerad. Jag har aldrig sett Vasaloppet tidigare, de är kul att se motionärer men också eliten svischa förbi, sa Carl Philip till SVT.

– Det spritter lite i kroppen!, fortsatte Sofia.

sofia-carl-philip-vasaloppet-svt
Skärmbild från SVT:s Vasaloppssändning.

Paret har ju som bekant ett sommarhus i Sunne och Sofias föräldrar i Älvdalen så deras längtan uppåt i landet smyger sig förstås på med jämna mellanrum. Och när de dessutom kan förena sitt gemensamma sportintresse med en romantisk weekend och några barnfria timmar blir det förstås ännu bättre!

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons