Allt om prins Harrys och Meghans bröllopsmeny
Ju fler kockar desto sämre soppa brukar man säga. Men detta påstående kan knappast stämma när 30 kockar står bakom prins Harrys och Meghans bröllopsmeny. Nu är det bara fem dagar kvar till högtidsdagen som vi så länge väntat på och detta märks inte minst i köket på Windsor Castle. Där har kockarna fullt upp med alltifrån att skala grönsaker till att smaka av maten.
– Bröllopsparet har varit involverade i valet av produkter och haft ett finger med i alla slutgiltiga beslut, berättar drottning Elizabeths kökschef, Mark Flanagan.
De 200 gästerna kommer att bli bjudna på brittiska klassiker lagade på säsongens finaste råvaror och primörer.
– Paret ville att bröllopsmenyn skulle bestå av så mycket lokalproducerad mat som möjligt, berättar kökschefen.
Rätterna kommer att därför innehålla färska grönsaker som sparris, tomat och ärtor.
Se hur kockarna förbereder maten i filmen nedan!
Läs mer: Meghans halvbrors uppmaning till Harry: “Gör slut på det falska sagobröllopet!”
Foto: Stella Pictures och IBL