Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så lever Sofia under mammaledigheten – nya uppgifter

24 feb, 2017, 11:00
author
Spännande detaljer!
Annons
sofia-alexander

Våra moderna kungligheter sitter inte längre på ett slott med tinnar och torn. Nej, verkligheten är en helt annan i dag. Prins Alexander hänger med sin mamma som vilket vanligt barn som helst. Detta kunde våra ögonvittnen se på Brasseri Balzac under förra helgen.

Balzac

Vid fönstret satt en grupp unga vänner och hade trevligt. Tre barnvagnar stod parkerade vid bordet och i den ena satt kungaparets barnbarn Alexander, som nu hunnit bli tio månader. Prinsessan Sofia var glad, umgicks och hade trevligt samtidigt som hon gullade med sin son, precis som alla andra “lattemammor” man så ofta ser på stan. Sofia är mammaledig och verkar vara en mycket hängiven förälder med massor av ömhet och omsorg för sitt barn. Men småttingar vill ju inte alltid sitta stilla utan kräver omväxling.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-12

Prins Alexander är inget undantag. När det blev för trist att höra de vuxnas prat, gjorde han sin stämma hörd. Och det med råge! Han gav upp ett illvrål som fick glasen på borden att vibrera. Prinsessan Sofia var då snabb som en vessla och tog upp honom i famnen för att lugna.

sofia-stella

Vid fyratiden bröt prinsessan upp, satte sin son i vagnen och gick ut på gatan med barnvagnen framför sig. Säkerligen fick hon en del nyfikna blickar eftersom hon, till skillnad från många andra, var uppklädd i svartvit klänning, höga klackar och ljusblå kappa. En skönhet med en dyrbar last. I vagnen fanns en mycket nöjd prins av Sverige, som fått en spännande eftermiddag med massor av nytta att titta på.

Av Åsa Bönnlyche

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons