Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Allt om Victorias spännande möte på slottet - se nya bilden

14 dec, 2016, 09:36
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Innan hon började sitt Nobelfirande hann Victoria med ett spännande möte på slottet. Vi vet vem hon träffade!
Annons
victoria1 ibl

Det var en intensiv Nobelhelg för kronprinsessan Victoria. Förutom prisutdelning i Konserthuset och banketten i Blå hallen hann hon gå på sin bästa väns 40-årsfest på fredagskvällen. Dessutom inledde Victoria helgen med att träffa professor Muhammad Yunus, som tilldelades Nobels fredspris för tio år sedan. Mötet ägde rum på slottet och kronprinsessan och Muhammad Yunus har faktiskt en hel del gemensamt. Båda är nämligen internationella ambassadörer för gruppen “Sustainable Development Goals Advocacy”, vars uppgift är att främja FN:s mål för hållbar utveckling.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria muhammed1

Muhammad Yunus är från Bangladesh  och tillsammans med Grameen Bank tilldelades han Nobels Fredspris för sitt arbete att skapa ett mikrokreditsystem för att bekämpa fattigdom. Det blev ett spännande samtal framför eldstaden i Prinsessan Sibyllas våning och trots att Victoria hade en hel del att stå i innan Nobelfesten så lyssnade hon engagerat.

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL

Annons