Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anställd avslöjar – personalens grova öknamn på Meghan Markle: ”Alla är livrädda för henne”

16 sep, 2024, 07:00
author Vendela Lönnqvist
Vendela Lönnqvist
TT
En efter en avslutar sin anställning hos prins Harry och Meghan Markle – nu avslöjas varför.
Annons
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än HarryBrand logo
Expert: Meghan vill leva ett helt annat liv än Harry

Den brittiska kungafamiljen kan, sedan några år tillbaka, nästan delas upp i två läger.

Här bor prins Harry och Meghan Markle

Splittringen ägde rum när prins Harry och hans fru Meghan Markle bestämde sig för att bryta upp med familjen, lämna sina kungliga uppdrag och flytta till USA.

Där bor de i Montecito tillsammans med deras två barn Archie och Lilibet.

Det var många som följde den konflikt som skakade kungafamiljen sedan Meghan och Harry, som gifte sig 2018, gick ut med anklagelser både mot Harrys familj och mot den brittiska pressen. Kulmen på det hela blev flytten till USA, men på senare tid har kritiska röster mot prinsparet ekat i media.

Anställda om Meghan Markle: "Hemsk"

Det har nämligen framkommit att minst 18 personer som arbetat för Meghan och Harry har sagt upp sig sedan deras giftermål. Så sent som i augusti valde parets stabschef, Josh Kettler, att säga upp sig.

Annons

Nu framkommer ytterligare uppgifter till varför detta sker från en källa som står nära prinsparet.

– Alla är livrädda för Meghan. Hon förringar folk och vägrar följa råd. Båda är dåliga på att fatta beslut och ändrar sig ofta. Harry är väldigt charmig och inte det minsta fisförnäm, men han underblåser i högsta grad hennes beteende. Och hon är bara hemsk.

Kallas för "fullständigt obarmhärtig”

Personen är inte den enda som vittnat om detta. Flera ex-anställda har ingått i en grupp de internt kallar för ”klubben för Sussex-överlevare”, som syftar till att Harry och Meghan är hertig respektive hertiginna av Sussex.

Meghan har dessutom fått öknamnet ”Duchess difficult”, på svenska översatt till ”besvärliga hertiginnan”. Det ska främst ha sin grund i Meghans ”utbrott och arga mejl klockan fem på morgonen”.

Samma källa kallar henne dessutom för ”fullständigt obarmhärtig” i en intervju med Hollywood Reporter:

Annons

– Hon marscherar omkring som en diktator i högklackat och ryter ut befallningar. Jag har sett henne få vuxna män att börja gråta.

Meghans förbjudna beteende avslöjat – bilderna visarBrand logo
Meghans förbjudna beteende avslöjat – bilderna visar

Meghan Markles svar på kritiken

Samtidigt menar de att Harry må vara snällare, men att han tillåter detta beteende. Kritiken är däremot ingenting som verkar snudda Meghan, som istället står upp för sig själv i sin podcast ”Archetypes”:

– Gå inte som katten kring het gröt, bara säg vad du behöver. Du har rätten att sätta gränser och vara tydlig. Det gör dig inte besvärlig, det gör dig tydlig.

Annons