Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Anställd kring prins Daniel slår larm– situationen allvarlig

19 sep, 2024, 15:00
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Hon anställdes för att moderera den viktiga dagen med prins Daniel i täten – och kan nu berätta om den allvarliga situationen.
Annons
Victoria och Daniel fångas på film – hand i hand!Brand logo
Victoria och Daniel fångas på film – hand i hand!

14 år har gått sedan Daniel Westling sa "ja" till kronprinsessan Victoria. Sedan dess har han jobbat outtröttligt i kungens tjänst.

Något av det första Daniel gjorde som prins var att jobba med kronprinsesessparets stiftelse som bildades i samband med bröllopet.

En stiftelse som än i dag jobbar för att möjliggöra att barn och unga i Sverige växer upp till trygga och starka individer, och under tisdagen tog Daniel plats på slottet just för att sprida stiftelsens budskap.

Annons

Och han var inte ensam. På plats, som moderator, var även TV4-profilen Soraya Lavasani. Hon kan nu berätta mer om den speciella dagen – och den allvarliga situationen kronprinsessparets stiftelse jobbar för att lösa.

Anställda berättar om dagen med Daniel

Seminariet som Soraya anställdes för att moderera ägde rum i Bernadottebiblioteket på slottet, med kronprinsessparets stiftelse som arrangör.

Här fick stiftelsen chans att prata om sitt arbete, vars mål är att främja god hälsa och att motverka utanförskap för barn och unga i Sverige.

Prins Daniel höll tal, och därefter varvades samtal med föreläsningar sakkunniga inom området. Och efteråt lämnades Soraya imponerad.

På Instagram kan hon berätta mer om dagen och mötet med prins Daniel som uppenbart gjort avtryck:

"Jag är hänförd över hur många goda krafter som verkar i vårt samhälle med målsättningen att förändra och göra skillnad. Det är en känsla av hopp jag tar med mig efter dagens samtal och föredrag, stort tack för det!".

Annons

Starka reaktioner efter bilden med Daniel

På bild får vi se Soraya och prins Daniel ihop – och i kommentarsfältet är det en riktig kärleksfest:

"Så fint, så bra 🙏🏼 ", skriver en person.

"Bästa ni👏👏😍", skriver en annan.

"Sååå viktigt! ❤️", skriver en tredje.

Foto: TT

Annons