Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Äntligen kan kungafamiljen vara tillsammans på Öland!

08 jul, 2014, 11:15
author
Annons
Victoria-4
Victroiadagen-3

Victoriadagen kan bli att bli en lyckans dag för alla medlemmar av kungafamiljen.

Annons

Kungaparet är nu på franska rivieran och semestrar, men snart får de träffa alla barn, deras respektive och småprinsessorna Estelle och Leonore.

Sällskap vid scenen

Kronprinsessan Victoria och prinsessan Madeleine har ju på senare tid haft sina män vid sin sida när de tittat på underhållningen från scenen, där artister hyllat kronprinsessan på födelsedagen.

Fler stolar

Prins Carl Philip får förhoppningsvis ta med sin fästmö Sofia till firandet på Borgholms IP. Det kan bli så att arrangörerna får ställa fram ytterligare en stol på främre raden vid scenen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sofia-

Gissningsvis kommer Sofia Hellqvist att följa med för första gången till firandet på Borgholms idrottsplats. Nu är ju hon och prinsen förlovade!

Annons
Madeleine

Prinsens fästmö har tidigare år fått stanna “hemma” på Solliden slott, medan prins Carl Philip åkt till idrottsplatsen för att vara med vid underhållningen på Victoriadagen.

Chris

Victoriadagens initiativtagare, Kay Wiestål, har inte fått en slutbekräftelse från hovet på att även prinsessan Madeleine, prins Carl Philip, Chris O´Neill och Sofia Hellqvist kommer till firandet på Borgholms idrottsplats.

Annons
Kay-Wiestaahl

– Förhoppningsvis kommer alla. Vi får fler stipendiater för varje år och det blir fler i kungafamiljen. Det är ju väldigt roligt, berättar Kay Wieståhl för Svenskdam.se i dag.

År 1979 tog Wiestål initiativ till att kronprinsessan Victorias födelsedag den 14 juli skulle firas som Victoriadagen.

Årets hyllningsprogram 2014 ser ut så här:

17.00 Entrén öppnar.

18.25 Stipendiaten anländer.

18.30 Kungafamiljen anländer, kungssången,Hyllning till HKH Kronprinsessan Victoria,

Grattis Kronprinsessan Victoria med alla artister via SVT och Borgholms IP.

Victoriafonden.

Victoriastipendiatet utdelas till årets stipendiat.

20.15 (ca) Avslutning.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

 

Annons