Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Ari Behn: "Kevin Spacey tog på mig mellan benen"

07 dec, 2017, 13:00
AvMalin Ny
Ari Behn berättade i veckan om ett obekvämt möte med den kända skådespelaren.
Annons

I augusti förra året skilde sig den norska prinsessan Märtha Louise från författaren Ari Behn. Prinsessan hälsade via ett pressmeddelande att paret hade vuxit ifrån varandra, och de hade då varit gifta i 14 år och skaffat tre barn tillsammans.

Under äktenskapet hann Ari Behn närvara vid många prisutdelningar och tillställningar, och år 2007 var han på Nobelkonserten i Oslo för att hedra Nobels fredspris.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På samma konsert var skådespelaren Kevin Spacey, som tillsammans med skådespelerskan Uma Thurman var värdar för eventet.

I en intervju i norska P4 i veckan berättade han om tillställningen och att han tycker att Spacey är en väldigt talangfull skådespelare i tv-serien House of Cards.

Den amerikanska skådespelaren blev nyligen sparkad från succéserien efter att ha anklagats för att ha trakasserat ett stort antal män sexuellt. Anklagelserna kom i samband med #MeToo-rörelsen – en rörelse som fått ett enormt genomslag den senaste tiden då ett stort antal kvinnor, men även män, berättade om sina erfarenheter av sexuella trakasserier och övergrepp i syfte att synliggöra vidden av problemen.

I intervjun berättade Ari Behn avslöjade själv att även han har blivit tafsad på av stjärnan.

–  Vi hade ett trevlig samtal. Han satt vid sidan av mig. Efter fem minuter säger han ”kom så tar vi en cigarett”. Och så tar han mig under bordet mitt på bollarna, säger han i intervjun.

Greppet ska ha gjort Behn så paff att han svarade “eh, kanske” – trots att han inte röker.

Foto: IBL

Annons