Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Återupplev Frederik och Marys bröllop minut för minut

14 nov, 2016, 16:25
Agneta Nisbeth
Danska hovet storsatsar på Instagram. På Det Danske Kongehus kan du återuppleva bröllopet mellan Frederik och Mary minut för minut.
Annons

Den 14 november har det gått 12 år och sex månader sedan kronprins Frederik gifte sig med Mary Donaldson. I Danmark kallas den speciella dagen Kopparbröllop och uppmärksammas stort.

Klockan 15:50 på eftermiddagen tog hovet tillfället i akt och publicerade en riktig “throwback”, alltså en tillbakablick, på Instagram. De lade ut en bild på Mary som brud fångad minuterna innan hon skulle skrida in i Vor Frue Kirke. Fem minuter senare la de upp en bild på Frederik som brudgum. I posterna skriver hovet att följarna kan förvänta sig tillbakablickar under hela eftermiddagen och kvällen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mary
Frederik
Annons

Av: Liv Sander.

Foto: Instagram.com/detdanskekongehus/Ibl

Annons