Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Avslöjande detaljerna – så arrangerade Victoria familjebilderna

03 feb, 2017, 16:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Så olika, men ändå så lika!
Annons
Victoriabild

Victoria och Daniel har delat med sig av två nya, underbara familjebilder. Den första fick vi se redan förra vecka och den andra släppte hovet under fredagsmorgonen. Men faktum är att bilderna är tagna vid samma tillfälle och det finns flera detaljer som avslöjar det.

För att få lite variation har Victoria och Daniel inte bara bytt bakgrund, de har också gjort några snabba klädbyten. Prinsessan Estelle fick till exempel byta kläder mellan bilderna, medan Oscar fick behålla både skjorta och skor.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prins Daniel bär samma marinblå kostym med dubbelknäppning men har har bytt slips. Kronprinsessan har också bytt outfit och örhängen, men hon behöll håret i snedknut.

Victoriabild2

Foto: Kungahuset.se/Anna-Lena Ahlström.

Annons