Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Avstängt vid Karolinska - inför den kungliga babyn

17 feb, 2012, 14:10
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Idag har man stängt av platser runt Karolinska sjukhuset i Stockholm inför kronprinsessans nedkomst. Det behövs utrymme för pressen…

Nu börjar det dra ihop sig. Drottningen sade i går att “det handlar om dagar”.

– Vi har förstått att nedkomsten kan ske när som helst nu. Jag har insett att det behövs utrymme för det pressuppbåd, som förväntas komma hit till sjukhuset och därför sett till att det finns parkeringsplatser för tv-team med mera. Det är ju viktigt att våra uttryckningsfordon kan komma fram…säger Klas Östman, presschef vid Karolinska Universitets sjukhuset i Solna för Svensk Damtidning.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Men jag VET ingenting än och det är inte heller säkert att det är här som födseln kommer att äga rum. Det är möjligt att det blir här förstås, förklarar Östman vidare.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Kungaparet delade ut medaljer››

Silvia ska till Tyskland och Carl Philip till Belgien i mars››

Vår reporter talade med kronprinsessan om babylyckan››

Annons