Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bäst i (t)Est – 10 bra saker som vi gillar hos Victoria

29 okt, 2014, 13:38
author
Annons
Dinner at the swedish residence

Kronprinsessan Victoria är omåttligt populär – både på hemmaplan och borta i Estland. Svensk Damtidnings Liv Sander vet varför…

Kronprinsessan är ett fullfjädrat proffs på att verka för Sverige utomlands.

victoria-ao

Trots att det här är hennes första officiella besök i Estland jublar både pressen och estländare över hennes närvaro.

Annons

Här är 10 anledningar till att hon är så populär.

Victoria-6

1. Alltid påläst! Kronprinsessan har stenkoll på varje programpunkt och alla människor hon träffar. När hon blir formellt presenterad för någon har hon alltid gjort en notering om personen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria-67

2. Ställer smarta frågor! Oavsett om Victoria besöker en Ericsson-fabrik eller sitter med under ett seminarium om utvecklingen i Östersjön ställer hon alltid klipska följdfrågor.

Annons
Victoria-estland-ste

3. Alltid rakryggad! Oavsett hur länge en programpunkt varar sitter kronprinsessan alltid rak som en eldgaffel när hon lyssnar. Även om hon skulle vandra i väg i tanken visar hon med kroppsspråket att hon är närvarande och på hugget.

Crown Princess Victoria visit Estonia

4. Hon talar från hjärtat! I Estland har kronprinsessan levererat två starka tal där hon både bjöd på anekdoter från sin egen uppväxt och talade om sina förhoppningar att prinsessan Estelle i framtiden skulle kunna njuta av Östersjön precis som kungabarnen gjort.

Annons
Crown Princess Victoria visit Estonia

5. Hon får kontakt med människor. Victoria tar sig ofta tid att småprata med människor väntar på att ta en bild eller överräcka en blomma. Är det ett litet barn som står där sätter hon sig ofta på huk för att få ögonkontakt.

Victoria-456

6. Hon har humor! Både Victoria och Daniel har en stor portion humor och de lättar gärna upp stämningen i rummet med en rolig kommentar.

Annons
Vic

7. Hon har prins Daniel. Visst är det roligare att ha någon att dela arbetet med. Victoria och Daniel har inte bara likadan humor utan också gemensamma intressen som hälsa, företagsamhet och hållbar utveckling.

Victoria-56

8. Hon har utstrålning. Precis som mamma Silvia har kronprinsessan en majestätisk utstrålning. Varje gång hon kommer in i ett rum dras blickarna mot henne. Men hon är ändå chosefri!

Annons
skor-5

9. Hon är en fena på att gå i klackskor. Nu är det kanske inte ett skäl till kronprinsessans populäritet men det är ändå imponerande att hon till och med flyger i klackar. Fullblodsproffs!

Crown Princess Victoria visit Estonia

10. Kan föra sig. Hon är en av få som aldrig – och då menar vi verkligen aldrig – tar upp sin smarta mobiltelefon samtidigt som hon talar med någon eller deltar i ett sammanhang.

 

Läs mer om Liv Sanders rapportering från Victorias och Daniels fest på ambassaden>>

Av Liv Sander

Foto: Stella Pictures, All over press

Annons