Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bästa bilderna från Carl Philips och Sofias viktiga dag

08 maj, 2017, 12:17
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
De blivande tvåbarnsföräldrarna såg otroligt lyckliga ut!
Annons

Carl Philip och Sofia blev personliga när de under förmiddagen invigningstalade vid en konferens som organisationen Friends har anordnat för att motverka mobbning bland unga. Prinsparet är som bekant enormt engagerade i ämnet via sin stiftelse men också på ett mer personligt plan. Som offentliga personer har de båda blivit utsatta för elaka kommentarer på nätet och oron över att någonting sådant ska drabba sonen Alexander i framtiden är förstås stor, förklarade prinsessan Sofia.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Förutom att hålla tal lyssnade prinsparet på professor Donna Cross, som prisats för sin forskning om nätmobbning och psykisk ohälsa bland skolungdomar, dessutom deltog de i ett rundabordssamtal. Nu var det ett tag sedan Carl Philip och Sofia var ute på uppdrag tillsammans och det märktes att de har saknat det. De blivande tvåbarnsföräldrarna såg otroligt lyckliga ut och var noga med att ge varandra ömma blickar.

Se de bästa bilderna på prinsparet nedan:

 

 

 

Foto: IBL

Annons