Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bästa bilderna från Victorias dubbla 40-årsfirande

15 jul, 2017, 15:42
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Underbara dagar.
Annons

En högtidlig tacksägelsegudstjänst i Slottskyrkan, uppsluppet mingel på Logården och så en pampig kortege genom stan. Så började Victorias stora 40-årsfirande i Stockholm. Därefter tog kungafamiljen flyget till Kalmar för att sedan fortsätta till Borgholm och alla artistuppträdanden på idrottsplatsen. Och idag, dagen efter själva födelsedagen, har firandet också varit storslaget.

När kronprinsessan klev ut från Solliden blev hon mottagen av flera tusentals besökare som var där för att hälsa grattis. Dessutom var Estelle och Oscar i sitt esse när de sprang omkring ute på grusgången.

Se bästa bilderna:

Foto: Suvad Mrkonjic, IBL, Stella Pictures

Exklusivt tillfälle att köpa samlarobjekt!

Fynda samlarobjekt från Victorias 40-årsfirande

Kungliga hovleverantören Paradisverkstaden har gett ut en helt unik kollektion med samlarobjekt till kronprinsessan Victorias 40-årsdag.

Begränsad upplaga: Beställ din favorit från Svensk Damtidning redan i dag!

Läs mer och beställ här

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Annons