Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildbeviset! Här går Madeleines mammadröm i uppfyllelse

30 sep, 2018, 21:00
author Margareta
Margareta
Ingen nanny på heltid och föräldraledig med tre barn. Prinsessan Madeleine har alltid velat vara en närvarande mor. Nu lever hon sin dröm!
Annons

De kom snabbt efter varandra, prinsessan Madeleines och Chris O’Neills fina barn. Prinsessan Leonore år 2014, prins Nicolas år 2015 och så nu senast prinsessan Adrienne i mars tidigare i år. På fyra år har prinsessan Madeleine blivit trebarnsmor. Och redan från start har hon varit fast besluten över hur hon vill att tillvaron som förälder ska bli, och hur barnen ska uppfostras. Hennes tre ögonstenar ska inte behöva tillbringa större delen av veckorna tillsammans med olika nannies.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Mina föräldrar var väldigt kärleksfulla och jag vet inga som är så generösa som dem men de var borta mycket när jag var liten, på grund av sina åtaganden som kung och drottning. Så jag känner att jag vill ägna all min tid åt mina barn just nu för det saknade jag när jag var liten, har prinsessan Madeleine tidigare sagt i en intervju i programmet “Skavlan”.

Flera gånger har prinsessan Madeleine, även efter den intervjun, understrukit att hon just nu satsar på småbarnsåren. När barnen blir större kommer hon att vara beredd på att ta på sig fler officiella uppdrag. Dessutom är hon just nu föräldraledig, Adrienne är ju inte ens ett år gammal ännu!

Aktiva prinsessan Madeleine med prins Nicolas i klätterställningen.
Aktiva prinsessan Madeleine med prins Nicolas i klätterställningen.

Och nu, på Svensk Damtidnings nya och exklusiva bilder, kan vi se att hennes dröm om att få vara en närvarande mamma har införlivats. Prinsessan Madeleine är helt avslappnad och tillbringar just denna dag åt att leka med barnen. Och visst verkar hon vara en härlig mor? Madeleine klättrar i lekparkens klätterställing tillsammans med Nicolas och härliga Leonore som precis som vanligt har fullt med spring i benen. Prinsessan gungar sina barn och tillsammans leker familjen vid en härlig liten gungbräda, perfekt för prinsar och prinsessor i miniformat!

Läs mer: Svensk Damtidning avslöjar! Här bor prinsessan Madeleine!

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill hjälpte barnen att gunga på gungbrädan.
Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill hjälpte barnen att gunga på gungbrädan.
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill på en lekplats i Miami.
Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill på en lekplats i Miami.

Läs mer: Detta jobbar prinsessan Madeleine med i USA

Dessutom har familjen inte längre någon daglig hjälp av nannies. När de bodde i New York fick familjen stöd av en kvinna vars namn hovet inte vill lämna ut. Denna kvinna finns nu åter igen vid familjens sida.

– Hon är inte anställd av familjen utan behjälplig vid behov, berättar nu hovets informationschef Margareta Thorgren för Svensk Damtidning.

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill sköter alltså sina tre barn själva, precis som vilken familj som helst. Äntligen tycks Madeleine ha hittat det liv hon alltid drömt om!

Läs mer: Exklusiva bilder! Madeleine och Chris njuter med barnen i Florida

Foto IBL

Annons