Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bilden på Chris O'Neill chockar – efter åtta månader i skuggorna

17 jun, 2024, 07:00
En ny bild på Chris O'Neill efter åtta månader i skuggorna väcker uppmärksamhet utomlands.
Annons

Den kameraskygge Chris O'Neill gör sig redo för att påbörja ett nytt liv i Stockholm, ihop med prinsessan Madeleine och barnen. Ja, nu väntar en helt annan tillvaro – och affärsmannen kan inte förvänta sig att flyga under radarn som han gör borta i staterna.

För nu har det gått dryga åtta månader sedan Chris senast fastnade på bild – och när han plötsligt dyker upp blir det en nyhet även utanför landsgränserna.

EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!Brand logo
EXKLUSIVT: Här landar prinsessan Madeleine och barnen i Sverige!

Bilden på Chris O'Neill chockar

Det är norska Se och Hör som uppmärksammar det faktum att en ny bild på Chris delats efter den långa tystnaden. Bilden i fråga delades av hovet, på prinsessan Madeleines födelsedag.

Annons
Prinsessan Madeleine med familj
En ny bild på Chris – efter den långa tystnaden! Clement Morin/Kungliga Hovstaterna

Alla tre barnen, och Chris O'Neill, är med på den vackra familjebilden som delades för att gratta Madeleine på bemärkelsedagen.

Det är tydligt att Chris väcker intresse även utanför Sveriges gränser. I norska Se och Hör hajar man till:

– Chris O'Neill dök plötsligt upp – för första gången på åtta månader!

Ja, det tillhör ju inte vanligheterna att hovet delar bilder på Chris, så man förstår att folk studsade till när den dök upp i flödet...

Sanningen bakom nya bilden på prinsessan Madeleine

Men det dröjer ett tag till innan vi på riktigt får en ny bild på Chris. För fotot som hovet lade ut delades ju medan Madeleine fortfarande bodde i Florida – och den fotades för ett bra tag sedan.

Annons

För visst ser den bekant ut? Bilden fotades nämligen i fjol, i samband med kungens 50 år på tronen, rapporterar bland annat Nyheter24. Då fick vi se andra bilder från samma fotosession, bland annat en unik familjebild på HELA kungafamiljen.

Men denna höll hovet alltså på, tills nu.

– Vid officiella tillfällen tar man bilder i olika konstellationer och så publicerar man allt eftersom, säger hovets Johan Tegel till sajten.

– Det finns ingen möjlighet att ta nya fotografier varje gång.

Kungafamiljen samlade på slottet
Den här bilden har vi sett förut – och spana in prinsessfamiljens kläder. Clement Morin/Kungliga Hovstaterna

Foto: TT

Annons