Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Bilden på Sofia och kändismannen sprids – efter vilda festkvällen på Öland

23 jul, 2024, 17:00
Prinsessan hade en partykväll på Öland – här är bilderna.
Annons

Nu njuter våra kungligheter av sommarledigt, och en del av semestern tillbringas på deras älskade Öland. Här har hela familjen varit samlad sedan mitten av juli, och visst har de tagit tillvara på ledigheten.

Förra veckan blev det fullt ös för delar av familjen, som festade loss utanför Solliden. Nu sprids bilderna från kvällen i utländsk press.

Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!Brand logo
Här avslöjas Estelles & Silvias relation • Chockerande prislappen på Madeleine & Victorias skor • Chris överraskar alla – 3 kungliga snackisar från Victoriadagen 2024!

Kungafamiljen festar loss – under semestern på Öland

Det var disco-kungen E-Type som intog lilla Kaffetorpet utanför slottet, för en röjig konsert. Ja, sällan har Solliden gungat så mycket – och hade det funnits ett tak hade det garanterat lyfts.

Annons

I VIP-området hittade vi såklart kvällens kungliga gäster: kungaparet, kronprinsessparet, prinsparet och prins Alexander!

Kungafamiljen närvarade under en konsert med E-Type på Solliden den 16 juli 2024 i Borgholm.
Fullt ös – ja, inte ens kungafamiljen kan stå emot E-Types melodier.SUVAD MRKONJIC

Svensk Damtidnings bilder visade hur kungafamiljen partajade loss till E-Type, och till och med stod upp och dansade när det svängde som mest med låten Angels Crying.

Och visst ser man att det är semester-läge på Sofia och gänget? Så här avslappnade och "vanliga" ser vi ju bara dem om somrarna!

Annons

Bilden på prinsessan Sofia sprids – syns med kändismannen

Efter konserten passade E-Type på att fotas med kungafamiljen, och delade några ord om kvällen på Instagram:

– Stort tack för en fantastisk kväll med vår fina Kungafamilj och en otroligt välsjungande publik på vackra @sollidensessions Vilket sommarminne!

Nu har den härliga bilden fått fötter, och skapar rubriker utomlands. Det är bland annat tyska Bunte som lyfter fotot på Sofia, E-Type, och gänget – och här fokuserar man på vår härligt relaxade kung. Ja, här fastnar man vid att kungen dök upp i sneakers – och skriver att han är "bra på att överraska"!

Foto: Svensk Damtidning/Suvad Mrkonjic

Annons