Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bilderna bevisar: Madeleine har rest iväg – utan Chris

26 sep, 2024, 10:00
Prinsessan Madeleine har rest iväg utan Chris O'Neill – syns ensam på nya bilderna.
Annons

Tidigare i veckan stod prinsessan Madeleine hemma i lyxvåningen på Hovstallet och packade sin väska. Omsorgsfullt valde hon vilka kläder som skulle följa med på resan över Atlanten, samtidigt som hon stålsatte sig inför det viktiga uppdraget i New York.

Silvias djupa sorg efter dödsfallet i familjen • Drottning Margrethe i otäck fallolycka • Kates nya underbara glädjebesked – 3 kungliga snackisar från vecka 38!Brand logo
Silvias djupa sorg efter dödsfallet i familjen • Drottning Margrethe i otäck fallolycka • Kates nya underbara glädjebesked – 3 kungliga snackisar från vecka 38!

Tillsammans med drottning Silvia är hon nu på plats i den berömda staden, för ett tre dagar långt kungligt uppdrag med organisationen World Childhood Foundation som fyller 25 år.

Mor och dotter har även kunnat unna sig lite kvalitetstid tillsammans. Under sin lediga eftermiddag i onsdags sågs de strosa runt i Central Park och kvarteren runt beauty-meckat Zitomer på Madison Avenue.

Annons
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia är på plats i New York för att fira Childhoods 25-årsdag! Pontus Höök

Chris saknas vid Madeleines sida

För Silvia och Madeleine blir det också en smakstart inför den stora Childhood-galan. Då firar man organisationens 25-årsdag med ett glammigt party i New York, med flera hundra gäster på plats.

I fjol var även Chris O'Neill närvarande, redo att stötta sin älskade hustru när hon uppmärksammade sin stora hjärtefråga, och många hoppas nu att han ska dyka upp igen.

Däremot verkar han inte befinna sig i New York just nu. På bilderna från den amerikanska storstaden är det bara Madeleine och Silvia som syns, vilket vittnar om att Chris stannat hemma i Stockholm.

Annons

Madeleine om Childhood

Vi får helt enkelt se om han väljer att resa med i november. Childhood är ju ändå en organisation som betyder väldigt mycket för Madeleine.

– Jag menar, vi växte upp med Childhood, och pappa brukar säga att vi fick det till både frukost, lunch och middag.

– Och så var det verkligen, mamma pratade jämt om Childhood, hon berättade alltid för oss när hon kom tillbaka från sina resor, vi fick höra vad hon varit med om om de problemen som finns och om de barnen som hon hade mött, har Madeleine sagt.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill anländer till World Childhood Foundation galamiddag i New York 2023. Pontus Höök / TT

Foto: TT

Annons