Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineMarius Borg HöibyNorska kungahuset

Direktsända bilderna på Chris O'Neill i SVT förvirrar – något som inte stämmer

14 jul, 2024, 18:24
Här är sanningen bakom bilderna på Chris O'Neill i SVT:s sändning av Victoriakonserten – allt står nämligen inte rätt till.
Annons

Vilken dag! Victoriadagen är här, och kronprinsessan har firats ordentligt på 47-årsdagen. Nu är det äntligen dags för Victoriakonserten från Borgholms slottsruin, med kungafamiljen på första parkett. Men det är något som inte stämmer...

Här smygstartar prins Daniel firandet av Victoria på Öland – med golf!Brand logo
Här smygstartar prins Daniel firandet av Victoria på Öland – med golf!

Första bilderna på Madeleine och Chris på svensk mark

Ja, nu väntar en fartfylld och härlig timme för att fira födelsedagsbarnet, med musik från hyllade stjärnor som Lena Philipsson och Albin Lee Meldau. Dessutom ska Victoriapriset delas ut, som i år går till volleyboll-proffset Isabelle Haak.

Annons

Längst fram hittar vi kungafamiljen – som är oerhört förväntansfulla och spända. Och visst är man glad att se Madeleine och Chris på svensk mark igen! Detta är ju deras officiella debut, efter flytten hem.

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill under Victoriakonserten
Så kul att se Madeleine och Chris igen!Foto: SVT

Sanningen om bilderna på Chris O'Neill i SVT – bluffen

Men faktum är att det är något som inte stämmer med de bilder som nu kablas ut i SVT. I själva verket sitter inte Chris, Madeleine, och resten av gänget i Borgholms slottsruin – de lämnade för flera timmar sedan eftersom programmet är förinspelat. Dessutom är ju programmet kortare i år, med anledning av finalen av fotbolls-EM.

Nu sitter de förmodligen och har sin efterlängtade och privata födelsedagsmiddag, där ingen nyfiken press är välkommen in.

Själva konserten kickade faktiskt igång runt 16:30, och rundades av runt 18:00. Ja, det är lätt att bli förvirrad, eftersom sändningen står markerad som "direkt"!

Foto: SVT/TT

Annons