Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildextra från Alperna! Madeleines mamma-mys med Leonore

18 jan, 2017, 11:35
AvJohanna Lejon
Så vilar de upp sig efter den tuffa tiden!
Annons
EXCLUSIVE - NO CREDIT - The Royal Swedish family on ski vacation in Switzerland

Åh vilket härligt mamma-dotter-mys! Här njuter prinsessan Madeleine och lilla Leonore av pudrig snö, krispig alpluft och solens härligt varma januari-strålar.

Det var några dagar före nyår som prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och barnen tog flyget till Genève för att fira nyår med vänner. Därefter vankades flera dagar av underbart familjemys i schweiziska skidorten Verbier, där de tillbringade så mycket tid som möjligt ute i snön.

Och ser ni hur stor lilla Leonore blivit! Lillsessan är verkligen mamma upp i dagen där hon tultar runt i blekrosa dunjacka, svarta täckbyxor och puderrosa mössa med stor pälstofs. Om bara en månad blir hon tre år och visst syns det vilken stortjej hon är? Det blonda håret har blivit långt och bara genom att se de fina bilderna syns det onekligen vilken stark vilja Leonore har, precis som mamma Madeleine! Att treårstrotsen har gjort entré märks tydligt, Leonore vägrar vantar och efter ett tag slänger hon också av sig mössan. “Om mamma inte har mössa tänker inte jag ha det heller”, tycks hon tänka.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
EXCLUSIVE - NO CREDIT - The Royal Swedish family on ski vacation in Switzerland.

Någon skidåkning blev det inte för Leonore i Alperna, däremot passade hon på att svischa nerför pulkabacken med mamma och under uppsikt av mormor Silvia. Mormor fick dra den lilla pulkan medan Madeleine höll lillsessan i handen, så att hon inte skulle halka.

Då och då vägrade Leonore att gå, och då fick mamma rycka ut och bära.

EXCLUSIVE - NO CREDIT - The Royal Swedish family on ski vacation in Switzerland

Lillbror prins Nicolas och pappa Chris var med och lekte i snön. Men Nicolas, som ju hunnit bli ett och ett halvt år nu, trivdes dock bäst i vagnen, nerbäddad i sin mjuka åkpåse. Han är inte riktigt lika nyfiken och modig och Leonore än. Men det kommer säkert och nästa år lär det bli ännu mer livat i backen för familjen.

EXCLUSIVE - NO CREDIT - The Royal Swedish family on ski vacation in Switzerland.
Annons