Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildextra! Kate och William i de kungliga sofforna

05 feb, 2018, 13:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Så såg det ut när hertigparet Kate och William besökte det svenska och norska kungahuset.
Annons

Det blev en riktigt lyckad resa i Sverige och Norge för prins William och Kate. Det blev också flera tillfällen för det brittiska prinsparet att lära känna både prins Daniel och kronprinsessan Victoria, samt kronprins Haakon och kronprinsessan Mette-Marit.

Läs mer: Victoria träffade Sveriges bäst klädda man

Under resan fick vi se bilder från Haga med det svenska kronprinsessparet samt deras barn prinsessan Estelle och prins Oscar som också bjöds på te och kaka.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men också hemma hos det norska kronprinsparet på Skaugum, men då var det bara parets hund, Muffins Kråkebolle, som var med i soffan.

Annons

Läs mer: Därför söker hovet en kvinnlig livvakt till Meghan

Foto: Sven Gj. Gjerulsen och Raphael Stecksén/Kungahuset.se

Annons

Här en bid när Kate och William är på väg in till kronprinsparet, med en kelig hund att klappa för hertiginnan.

 

Annons