Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildextra! Så har du aldrig sett kungaparet förut

15 maj, 2017, 10:30
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
De bjöd verkligen på sig själva.
Annons

I helgen fick drottningen äntligen inviga sitt drömprojekt SilviaBo. Ett initiativ som ger demenssjuka möjligheten att bo tillsammans sina nära i sjukdomsanpassade lägenheter. Kungen var också med vid invigningen och tillsammans gick de runt i en av visningslägenheterna för att visa på dess fördelar. De klämde på köksartiklar, provsatt möbler och var allmänt avslappnade framför fotografernas kameror.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Silvia ville dessutom lyfta fram att badrummen är utrustade med värmeslingor, eftersom äldre lätt blir frusna. Och i flera av rummen hängde kungens egna naturfotografier. Så visst har både kungen och drottningen sitt hjärta i projektet SilviaBo.

Se fler bilder på kungaparet nedan:

 

 

Foto: IBL

Annons