Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildextra! Victoria och Kate matchade varandra i grönt

30 jan, 2018, 16:08
AvMalin Ny
Kate och Victoria var stiligare än någonsin när de promenerade tillsammans med prins William och prins Daniel tidigare idag i Gamla stan.
Annons

Kate och Victoria var ordentligt påpälsade när de gick omkring och hälsade på de människor som hade samlats kring Stortorget och Gamla stan idag.

Läs också: Bildextra! Här visar hertiginnan Kate upp sin fina gravidlook

Hertiginnan och kronprinsessan matchade dessutom varandra dagen till ära då de båda hade valt kappor i gröna nyanser. Kate bar en mossgrön kappa från Catherine Walker som hon matchade med en väska från Mulberry och Victoria var klädd i en kappa från svenska ANNONS Ida Sjöstedt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Se bilderna nedan!

Läs också: Se bilderna! Kate och William tar emot folkets jubel med Victoria och Daniel

Foto: IBL

Annons

Läs också: Guide till Kates vackra stil: 3 saker du kan kopiera – för en liten peng

Annons