Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Blått och glatt på prisutdelning

26 aug, 2015, 12:00
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-ste

Kronprinsessan Victoria delade ut Stockholm Junior Water Prize – klädd i en blå klänning och med ett härligt leende på läpparna.

Det var en glad kronprinsessa som delade ut Stockholm Junior Water Prize på Grand Hotel i Stockholm. På bilden ovan ser vi Victoria tillsammans med den stolte pristagaren Perry Alagappan. Perry Alagappan fick priset för ett filter som renar dricksvatten från tungmetaller.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-2-ste

Katherine Araya och Katya Urqueta tog också emot ett pris av kronprinsessan Victoria.

Annons

Stockholm Junior Water Prize samlar tusentals deltagare från över 30 länder. Det är en öppen tävling för ungdomar mellan 15 och 20 år och vill stimulera unga människors kreativitet för att ta fram hållbara lösningar för miljön.

victoria-1-ste

Snygga solbrända ben på kronprinsessan som bar ett par matchande skor med höga klackar.

victoria-4-ste

Blåa örhängen blev det också, dagen till ära.

Annons
victoria-3-ste

Läs mer om Stockholm Junior Water Prize här››

Vi återkommer senare med bilder från dagens prisutdelning – med både kungen och kronprinsessan.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

 

Annons