Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Blött och blått för Victoria på Östersjöseminarium

01 sep, 2015, 16:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-1-ste

Kronprinsessan Victoria sågs vid Briggen Tre Kronor under tisdagen. Hon deltog  i Initiativet Hållbara Havs Östersjöseminarium.

Sommaren verkar ha gett upp för i år! Det regnade och var lite höstligt när kronprinsessan Victoria, välmatchad i blått, kom till Kolskjulet på Skeppsholmen i Stockholm under tisdagen. På bilden här ovan ser vi henne med Göran Lindstedt, bredvid Briggen Tre Kronor.

victoria-1-ao

Visionen för Hållbara hav är en frisk och levande Östersjö och en hållbar tillväxt i regionen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-ao

Kronprinsessan och Göran Lindstedt, som är vd Initiativet Hållbara Hav. I bakgrunden syns fartyget Tre Kronor af Stockholm som kronprinsessan Victoria är gudmor till.

victoria-2-ao

Färgglada örhängen på kronprinsessan.

Annons

– Östersjöns framtid är hotad. Därför är det angeläget att få vara med och bidra till Initiativet Hållbara Hav, det säger kromprinsessan Victoria som är beskyddare av Initiativet Hållbara Hav.

victoria-1-ao

Havet stod i fokus denna dag.

En intervju med kronprinsessan Victoria som handlar om hennes engagemang för Östersjön sänds i SVT2 kl 16.05, tisdag 1 september, samt på SVT Forum.

victoria-4-ste

Kronprinsessan på Kastellholmen. Vatten även ovanifrån… Här ställde de upp för fotografen utan paraply.

Annons
kungen-victoria-ste

Lite senare under dagen var det dags för ett nytt uppdrag. Kronprinsessan Victoria och kung Carl Gustaf besökte på tisdagen MSB (Myndigheten för samhällsskydd och beredskap) i Stockholm.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures och All Over Press

Annons