Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Brittiska prinsess-systrar i Berlin

18 jan, 2013, 08:07
author
Annons

Prins Andrews döttrar, prinsessan Eugenie and prinsessan Beatrice, är på kungligt uppdrag tillsammans. Systrarna har påbörjat sin rundtur i Tyskland. 

Annons

Enligt ett pressmeddelande på brittiska ambassadens hemsida är brittiska prinsessorna Eugenie och Beatrice i Tyskland för att stärka banden länderna emellan.

Intressant ämne

Fergies döttrar ska bland annat diskutera hur Berlin-etablerade företag ska kunna expandera i Storbritannien. Ämnet sägs vara extra intressant för prinsessan Beatrice, som för närvarande arbetar på ett riskkapitalbolag i London.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Klassträff

Första besöket i Tyskland blev riktigt roligt. Systrarna hälsade på i brittiska skolan i Berlin och fick en mängd nyfikna frågor av eleverna.

Annons

Sponsrad resa

Tysklandsbesöket är sponsrat av BMW/MINI Deutschland, vilket kan förklara varför prinsessorna bilar runt i Berlin i en inte så diskret Mini Cooper – målad i den engelska flaggans – Union Jacks – färger.

Håller i slantarna

För att spara på apanaget flyger Eugenie och Beatrice ekonomiklass, skriver the Guardian.

Modeshow

Framöver kommer prinsess-systrarna att besöka samtliga 16 tyska delstater för att marknadsföra brittisk kultur. De får bland annat njuta av modeveckan i Berlin och alla festligheter kring eventet.

 

Av Åsa Bönnelyche

Foto: IBL

 

Läs mer:

Annons