Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bröllopet närmar sig - se de nya bilderna på Carl Philip och Sofia

11 maj, 2015, 12:14
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
carl-philip-sofia

Prins Carl Philip och Sofia Hellqvist gifter sig som bekant den 13 juni – nu har hovet släppt nya fina bilder på paret…

Bröllopet närmar sig och nu har hovet gett oss nya bilder på prins Carl Philip och hans blivande hustru Sofia Hellqvist, tagna i Vita Havet på Kungliga slottet av fotograf Mattias Edwall. Söndagen den 17 maj äger lysning rum inför vigseln mellan prins Carl Philip och Sofia Hellqvist. Lysningen äger rum vid en gudstjänst i Slottskyrkan kl. 11.00. Gudstjänsten är öppen för allmänheten i mån av plats. En lysningsmottagning äger därefter rum kl. 14.00 på Kungliga slottet för inbjudna gäster.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-hellqvist

Ny fin bild på Sofia Hellqvist.

I samband med giftermålet har prins Carl Philip och Sofia Hellqvist bildat en stiftelse, Prinsparets stiftelse. Syftet med stiftelsen är att främja och stötta barn och ungdomar i omsorgs- och utbildningsfrågor. Detta är ändamål som engagerar och ligger prinsparet varmt om hjärtat. För dem som önskar uppvakta prins Carl Philip och Sofia Hellqvist med en gåva, önskar brudparet att man i första hand tänker på ett bidrag till Prinsparets stiftelse.

slottskyrkan-hovet

Slottskyrkan.

Foto: Mattias Edwall/Kungahuset.se

Annons