Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philip och Sofia har köpt barnvagn - så ser den ut

31 mar, 2016, 09:30
AvJohanna Lejon
Bit efter bit tar nu baby-pusslet form för prins Carl Philip och hans Sofia. Nu har paret köpt en barnvagn.
Annons
H.K.H. Prins Carl Philip och fröken Sofia Hellqvist. Fotografiet är taget i Vita Havet på Kungliga slottet, april 2015. / H.R.H. Prince Carl Philip and Miss Sofia Hellqvist, the photo is taken in The White Sea Hall at the Royal Palace in Stockholm, Sweden. April 2015.

Tidningen Hänt Extra var först med att avslöja att Carl Philip och Sofia köpt ett riktigt vrålåk till sin kommande lilla Baby Bernadotte. Och precis som Victoria och Daniel så kör prinsparet svenskt då det kommer till vagn. Paret har nämligen investerat i en Emmaljunga. Enligt uppgift till Hänt Extra ska prinsen och prinsessan ha köpt vagnen i barnbutiken Bonti på Karlavägen på Östermalm i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Carl Philip och Sofia var där och köpte barnvagn, barnsäng och en massa andra saker. Det var en vit vagn från Emmaljunga. Vit upptill och svart nertill, berättar en uppgiftslämnare för Hänt Extra.

Annons

Modellen som prins Carl Philip och Sofia valt heter “Emmaljunga Viking white leatherette” och kostar omkring 5000 kronor.

emmaljunga_superviking_white_leatherette

Att prinsparet valde en svensk vagn är knappast en överraskning. Sofia är ju dessutom mån om att använda svensk design också då det kommer till kläder och accessoarer. Kronprinsessparet kör också på svenskt då det kommer till vagn. Då Estelle kom till världen köpte de en BRIO, i modellen Happy. Chris och Madeleine, å andra sidan, kör utländskt, från holländska Bugaboo.

Läs mer om de kungliga barnvagnarna här.

Av Johanna Lejon

Foto: Kungahuset, emmaljunga.se

Annons