Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Bildextra! Carl Philip och Sofia på styrelsemöte

18 dec, 2017, 15:00
AvMalin Ny
Prinsparet har fullt upp!
Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Det har varit en hektisk månad för prins Carl Philip och prinsessan Sofia. Förutom att prinsparet har hunnit med att döpa Gabriel har de även närvarat vid Nobelmiddagen och kungens middag, och den 15 december hann de även medverka på styrelsemötet för sin stiftelse.

Läs mer: 17 oförglömliga ögonblick från Nobelfesten

Prins Carl Philips och prinsessan Sofias stiftelse, som bildades i samband med prinsparets bröllop och vars uppdrag är att jobba mot hat och nätmobbning samt att minska mobbning på grund av dyslexi, har i dagarna släppt en ny video där prinsparet berättar om verksamhetens mål och hur de arbetar för att nå dem. Se videon här!

Läs mer: Se de officiella bilderna från prins Gabriels dop!

Foto: Kungahuset, Mattias Edwall

Annons