Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philip och Sofias beslut - därför bryter de traditionen

16 jan, 2017, 12:18
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Vi vet mer!
Annons
Prince Carl Philip and Princess Sofia`s official visit to Varmland

I kväll är det den årliga Idrottsgalan på Globen i Stockholm. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia brukar alltid skänka kunglig glans åt tillställningen, men i år är det prins Daniel som representerar familjen Bernadotte. Anledningen är att han i år ska dela ut Gen-Peps utmärkelse Årets Peppare som går till en ideell kraft som gör det möjligt för barn och ungdomar att utöva sport.

En annan anledning är att prins Carl Philip och prinsessan Sofia inte är i Sverige. Svensk Damtidning erfar att de båda just nu vill vara föräldralediga med sonen Alexander samtidigt och hela familjen befinner sig just nu på semester i Sydafrika.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Foto: Stella Pictures.

Annons