Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philip och Sofias hemliga uppdrag på slottet

13 apr, 2016, 16:13
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Officiellt har prins Carl Philip och prinsessan Sofia gått på föräldraledighet, men under onsdagen överraskade de alla med ett hemligt uppdrag.
Annons
Sofia-Carl-Philip

Väntan på prinsessan Sofia och prins Carl Philips barn ser ut att bli lång. Enligt kungahuset är deras bebis beräknad att födas i april, men något exakt datum är inte kommunicerat. Prinsparet gjorde sina sista officiella uppdrag den 31:a mars och sedan dess har deras kalendrar varit tomma, något som många tagit som ett tecken på att de när som helst kan få sitt första barn.

Men under onsdagen överraskade Sofia och Carl Philip rejält. Strax för klockan 16 på eftermiddagen lade de upp en ny bild från ett möte med Prinsparets stiftelse på kungahusets konto på Instagram. Mötet har inte varit inskrivet i kungahusets officiella kalender men lades snabbt till efter att bilden publicerats på Instagram.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Liv Sander.

Bilder: instagram.com/kungahuset.

Annons