Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philips citat som fick alla att undra

20 apr, 2016, 08:03
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
En plus tre. Ja, vad menade Carl Philip egentligen med att de nu är fyra familjemedlemmar som återvänder till Drottningholm? Vi vet!
Annons
carl philip ste

Under gårdagens presskonferans fick vi veta en hel del om Carl Philip och Sofias nyfödde son. Och dessutom berättade den nyblivna pappan hur det känns att komma hem till Drottningholm med en ny liten familjemedlem. Men det var ett citat som fick presskåren att undra. Vad menade han egentligen med sägningen:

– Det blir jättekul att flytta hem. Sist jag bodde där så var jag själv och nu flyttar jag hem med.. ja, så det blir en plus tre.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

En plus tre? Carl Philip, Sofia och den lilla pojken, så långt var alla med. Men vem var det fjärde? För Expressen berättade hovets informationschef Margareta Thorgren att hon förstod det som att prinsen menade borderterriern Siri. 

– Jag tolkar det som att han menar hunden. Prinsparet har en hund som de är väldigt fästa vid. Det är en kär familjemedlem, sa Margareta Thorgren till Expressen.

Och när kvartetten nu återvänder hem står barnkammaren, i Nedre Sjöflygeln, förstås klar och redo.

– Ja, vi har gjort allt så klart som möjligt.

Annons