Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philips lycka över nyfödde sonen: "Det är omvälvande"

31 aug, 2017, 15:26
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Prinsen träffade pressen på Danderyds sjukhus.
Annons

Det var en lycklig och rörd Carl Philip som mötte pressen i aulan på Danderyds sjukhus – knappt fyra timmar efter att prinsessan Sofia nedkommit med en liten son. Den nya lillprinsen väger 3400 gram och är 49 centimeter lång. Han började med att berätta att både Sofia och den lille pojken mår bra.

– Det känns jättebra, ren glädje! Han verkar vara en väldigt charmig liten pojke och Sofia är en fantastisk mamma. Det är omvälvande, sa Carl Philip till det samlade mediauppbådet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Carl Philip berättade visare att förlossningen gick jättebra och var ganska snabb. Han var själv med och klippte navelsträngen och pojken somnade sedan i sin pappas famn. På frågan vem han är lik svarade Carl Philip att han har drag av båda sina föräldrar.

Foto: IBL

Annons