Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philips och Sofias bröllops-dj lägger ner

29 mar, 2016, 12:16
AvJohanna Lejon
Han fick drottningen att dansa till fem på morgonen. Men nu lägger han ner. Aviccii slutar turnera.
Annons
Avicii

Carl Philips och Sofias bröllopsfest var verkligen något utöver det vanliga. På festen på Kungliga slottet pågick festligheterna ända fram till småtimmarna. En av anledningarna till att festen blev så ösig var kvällens DJ – svenska stjärnan Avicii.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har också visat sin uppskattning för Avicii. I samband med hans två utsålda spelningar på Tele2 arena för ett par år sedan gästade kronprinsessparet den avslutande kvällen. Några fler spelningar kommer dock inte de kungliga att få vara med på. Avicii slutar nämligen att turnera.

Annons

”Jag kommer aldrig att släppa musiken – jag kommer att fortsätta tala med mina fans genom den, men jag har bestämt mig för att 2016 års turné och show blir min sista”, skriver han  i ett långt inlägg på Facebook.

Beslutets togs nyligen.

”För två veckor sedan tog jag mig tiden att köra genom USA med mina vänner och mitt team vara för att se och tänka på saker på ett nytt sätt. Det hjälpte mig verkligen att förstå att jag måste göra en förändring jag funderat på en tid”, skriver han.

Han fortsätter:

”Mina val och min karriär har aldrig drivits av materiella saker, även om jag är tacksam för alla möjligheter och den bekvämligheter min succé har gett mig. Jag vet att jag är välsignad som har möjlighet att resa världen runt och uppträda, men jag har för lite tid till ett liv som en vanlig person bakom artisten”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Aviciis Instagram, Project Playground

Annons