Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Carl Philips och Sofias egna ord om hjältarna bakom brandarbetet

16 aug, 2018, 11:21
author Margareta
Margareta
Bränderna är släckta men arbetet fortsätter. Igår besökte Sofia och Carl Philip Trängslet.
Annons

På eget initiativ avbröt prinsparet Carl Philip och Sofia semestern för att under några timmar besöka Trängslet för att få information om arbetet med sommarens stora bränder i Älvdalen och Lima.

Paret samtalade bland annat med landshövdingen, räddningscheferna Johan Szymanski och Per Hampus samt representanter från försvaret.

Prinsessan Sofia och prins Carl Philip.
Prinsessan Sofia och prins Carl Philip.

Läs mer: Prinsesslooken – så får du Sofias snygga stil!

Efter besöket skrev Carl Philip och Sofia om dagens upplevelser på Instagram.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

“Idag besökte vi Trängslet för att få information om arbetet i samband med bränderna i Älvdalen och Lima. Vi fick även möjlighet att delta i den dagliga rutinkontroll av brandområdet som görs via helikopter på grund av den svåra terrängen. Vi är väldigt imponerade av alla involverade!”, skrev de.

Nästa gång vi ser prinsparet kommer att vara den 23 augusti. Då ska de ta med den äldsta sonen, prins Alexander, till Gisesjön där Alexander ska få ta emot sin doppresent han fick av hertigdömet.

Läs mer: Prinsessan Sofia talar ut om hatet hon mött

Foto Kungahuset.se

Annons